Zadejte e-mail k odběru novinek

Nenechte si ujít novinky v našem fanshopu!

PDF download

Navštivte sekci fanshop, ve které naleznete několik zajímavých klubových produktů, včetně aktuální novinky - klubového trička.

Každý si zajisté najde to své... děti třeba batůžek, nebo kšiltovku... maminky hrneček na kávu... a tatínci stylové tričko v barvě námořní modrá.

Zobrazit celou zprávu
28.07.2019 Martin Šorf

Budeme pomáhat díky spolupráci s Nadačním fondem manželů Pokorných

PDF download

V nadcházející sezoně budou moci fanoušci během domácích zápasů přispět, především pak při utkáních 2. ligy žen, na dobročinné účely. Je tomu tak díky nově uzavřené spolupráci našeho klubu s Nadačním fondem manželů Pokorných. Dobrovolné vstupné a sbírka je jen jednou ze společných aktivit, které v nadcházející sezoně připravujeme, a o dalších vás budeme v průběhu roku informovat.

 

Jana Pokorná, zakladatelka nadačního fondu

„Basketbal patří mezi nejrozšířenější sporty na světě a velké oblibě se těší také v Litomyšli. Jsme proto rádi, že jsme navázali spolupráci s místním basketbalovým klubem. Po celou nadcházející sezonu budou mít návštěvníci možnost přispět dobrovolným příspěvkem do zapečené kasičky, a podpořit tak projekty nadačního fondu. Těšíme se na pěkný sportovní rok a děkujeme, že s námi pomáháte dělat svět kolem lepší. Má to smysl.“

 

Martin Šorf, předseda klubu

„Sport může přinášet nejenom radost, ale může také pomáhat, což chceme v příští sezoně ukázat. Spojení s Nadačním fondem manželů Pokorných je pro náš klub dalším krokem kupředu.. Věříme, že i za pomoci našich fanoušků vybereme v nadcházejí sezoně částku, která pomůže těm, kteří  pomoc potřebují.“

Zobrazit celou zprávu
22.07.2019 Martin Šorf

2. LIGA ŽEN V LITOMYŠLI !!!

PDF download

Historická premiéra čeká Litomyšl v nadcházející sezoně. Poprvé se v našem městě bude hrát celorepubliková ligová soutěž dospělých, konkrétně 2. liga žen.

 

Našimi soupeři budou ve skupině B tyto týmy:

Basketball Nymburk B 

Basket Poděbrady 

SK UP Olomouc 

BK Vlčice Žďár 

SK Bruntál 

BK Příbor

 

Držte naším ženám palce a budeme rádi, když je přijdete podpořit na domácích zápasech do Městské haly.

Zobrazit celou zprávu
05.07.2019 Martin Šorf

Žáci U15 postoupili do celostátní ligy!

PDF download

Příslušnost mezi basketbalovou elitou (ligu žáků U15 hraje 24 nejlepších týmů z ČR) si vybojovali naši žáci, kteří ve druhém kole kvalifikace přehráli soupeře z Hradce Králové. V sobotu nás čekal první duel u soupeře a v neděli se dohrávalo doma. Hrálo se na celkové skóre, takže bylo moc důležité, že se nám podařilo v sobotu přivést 16 bodový náskok.

 

Královští Sokoli – ADFORS Basket Litomyšl 59:75 (14:10 29:33 46:45)

 

První poločas byl z obou stran plný nepřesností a nám se nedařilo proměňovat vytvořené střelecké pozice. Navíc byla naše hra v útoku hodně statická. Nedařilo se nám ani chodit do rychlých protiútoků a problém nám dělal útočný doskok domácích. Takže poločasové vedení o 4 body bylo pro nás vlastně výborné. Ve druhé půli už naše hra byla aktivnější a přineslo to i nárost ve skóre, kdy se naše vedení zastavilo na 16 bodech.

 

ADFORS Basket Litomyšl – Královští Sokoli 64:63 (14:18 31:33 48:49)

 

Nedělní odvetu jsme zahájili až příliš lehkomyslně a v útoku to byla jedna nepřesnost za druhou. První koš jsme dali až po pěti minutách hry a úvod vyzněl jasně pro hosty, kteří vedli 10:2. Pak se začal prosazovat Tomáš Folta, který dal 10 bodů během tří minut a snížil na rozdíl jediného koše. Od té chvíle se oba týmy pravidelně střídaly ve skórování a v poločase byl tak stav 31:33. Na obrazu hry se nic nezměnilo ani v dalších obdobích a tak se šlo do vyrovnané koncovky, ve které jsme byli nakonec šťastnějším týmem my.

V tomto zápase nám strašně špatně fungovala presinková obrana a celkově jsme dali soupeři příliš mnoho snadných pozic na zakončení. Problém nám dělala i zatažená obrana Hradce, kdy jejich nejvyšší hráč opustil podkošový prostor jen sporadicky. Ale i s tímto si musíme dokázat poradit, lépe si posouvat míč po perimetru a střílet ze střední a dlouhé vzdálenosti a hlavně tyto střely proměňovat.

 

Náš výkon nebyl sice perfektní a byla znát nervozita, však se hrálo o postup do ligy, ale i přesto jsme byli za celý víkend o kousek lepším týmem a více o to zabojovali. Odměnou klukům je možnost odehrát i příští rok proti nejlepším týmu z republiky a už se na to moc těšíme.

 

V obou zápasech hráli a body zaznamenali: Folta T. – 52, Vomáčka O. – 21, Kubíček A. – 19, Bielko A. – 12, Sedláček T. – 11, Tupec F. – 10, Brýdl J. – 6, Hanuš M. – 4, Grujbár K. – 2, Špajs P. – 2, Tupec V.

Zobrazit celou zprávu
09.06.2019 Martin Šorf

MLADOČOV 2019 se kvapem blíží

PDF download

Již za necelý měsíc se všechna družstva sejnou na tridičním místě, na mladočovském soustředění.

 

Termín soustředění: začínáme v pátek 21.6. odpoledne a končíme v úterý 25.6. večer (starší přípravka končí již v neděli 23.6. večer)!

 

Součásní soustředění nebude letos pěší výlet, ale zájezd do pardubické arény na Poslední souboj, tedy rozlučku Jiřího Welsche a Luboše Bartoně s kariérou a to vše za účasti Tomáše Satoranského, Honzy Veselého a mnoha basketbalových legend. Pokud by se někdo nechtěl zájezdu do Pardubic účastnit (sleva 400,- z poplatku za soustředění), tak si na sobotní odpoledne a večer musí syna/dceru odvést domů, protože jinak jedeme všichni a v táboře nikdo nezůstane. V případě neúčasti na zájezdu do Pardubic nahlaste tuto informaci společně s potvrzením účasti v Mladočově do 28.5.

 

Prosíme do 28.5. potvrdit účast (případně napsat omluvu) pomocí sms nebo e-mailu Martinovi Šorfovi. Napište také velikost trička (značka Adler, jako každý rok).

 

Více informací a formulář na bezinfekčnost naleznete v pravé liště v sekci DŮLEŽITÉ.

 

Zobrazit celou zprávu
22.05.2019 Martin Šorf

GALAVEČER LITOMYŠLSKÉHO BASKETBALU

PDF download

Kdy se koná? čtvrtek 30.5. v 17:30

 

Kde se koná? Aula 3. ZŠ (modrá)


Co vás čeká? Zhodnocení právě skončené sezony, vyhlášení nejlepších hráčů a další ocenění, informace k následující sezoně a mnoho dalšího.

Pro koho je galavečer určen? PRO VŠECHNY!!! - hráči, hráčky, rodiče, prarodiče, sourozence...
Přijďte všichni kdo můžete, těšíme se na setkání!

Zobrazit celou zprávu
21.05.2019 Martin Šorf

Minižáci U13 obsadili na domácím festivalu krásné 5. místo!

PDF download

Dvanáct minižákovských týmů z celé České republiky se sjelo do Litomyšle na Národní festival, který náš klub pořádal od 10. do 12. května v Městské sportovní hale a v hale Jiskra. V základní skupině jsme měli pozdějšího finalistu Sokol Pražský a také Děčín, který nás vloni na festivalu ve skupině těsně porazil.

 

Pátek 10.5. - základní skupina: ADFORS Basket Litomyšl – Sokol Pražský 55:72

S favoritem naší skupiny, ale i celého festivalu, jsme první poločas dokázali držet krok a hrát vyrovnaně. O přestávce jsme prohrávali jen o 4 body. Ve druhé půli už Pražené bodově odskočili.  Náš výkon ale nebyl vůbec špatný a byl příslibem do dalších zápasů, především do duelu o postup proti Děčínu, který nás čekal v pátek odpoledne.


Pátek 10.5. - základní skupina: ADFORS Basket Litomyšl – Válečníci Děčín 64:44

Věděli jsme, že pokud chceme postoupit do čtvrtfinále, musíme vyhrát. K tomu bylo také nutné ubránit výrazně největšího hráče soupeře, což se nám dařilo se střídavým úspěchem. Naštěstí nám ostatní hráči nedělali velké problémy a v útoku jsme byli hodně efektivní. V poločase jsme tak vedli slibným náskokem 42:18. Ve třetí periodě však přišlo naše velké útočné trápení, když jsme často zakončovali zbrkle a nebyli jsme schopni proměnit i vyloženější pozice. Soupeř začal využívat rychlých protiútoků, a protože naše obrana v této osmiminutovce pracovala dost mizerně, prohráli jsme třetí čtvrtinu 8:17 a rázem se náš náskok ztenčil na 15 bodů. V posledním dějství jsme však už drama nepřipustili a vítězství si pohlídali.


Bilance jedné výhry a jedné prohry znamenala 2. místo ve skupině a postup do čtvrtfinále, kde nás čekala Plzeň. Jak se později ukázalo, byl to nejsilnější možný protivník a tým, který nakonec celý festival vyhrál.


Sobota 11.5. - čtvrtfinále: ADFORS Basket Litomyšl – BK Lokomotiva Plzeň 33:71

Od první minuty bylo jasné, že na tohoto soupeře prostě nemáme. Plzeňáci nás převyšovali nejenom basketbalovými dovednostmi, ale také fyzickými předpoklady. Několik vyšších a silově dobře vybavených hráčů jsme neměli jak zastavit v jejich nájezdech. Soupeř hrál opravdu velmi pohledný basketbal, využíval každou možnost pro rychlý protiútok, hrál aktivně a agresivně. My jsme neodehráli špatné utkání, ale rozdíl ve skóre odpovídá rozdílu v kvalitě obou týmů.


Sobota 11.5. - o 5. - 8. místo: ADFORS Basket Litomyšl – BA Roudnice nad Labem 32:29 

V souboji poražených čtvrtfinalistů nás čekala Roudnice nad Labem. Do zápasu jsme vstoupili výborně, když jsme po pěti minutách vedli 13:1. Pak jsme ale naprosto nepochopitelně přestali hrát a soupeř se 14 body v řadě dostal dokonce do vedení. V poločase jsme vedli o jediný koš 17:15 a po třetí čtvrtině 26:20. Čtyři minuty před koncem jsme získali slibné vedení 32:23, ale pak jsme už žádný koš nepřidali. Naopak soupeř postupně stahoval a i zásluhou našich naprosto zbytečných chyb a ztrát dostal v posledním útoku šanci vyrovnat. To se mu naštěstí nepovedlo, a tak jsme se mohli radovat z vítězství, byť koncovka zápasu pro nás byla velkým varováním.


Neděle 12.5. - o 5. místo: ADFORS Basket Litomyšl – Torola Basket Team Příbor 54:53 

Do tohoto zápasu jsme rozhodně nešli v roli favorita, naopak měl být průběh zápasu poměrně jednoznačný. Kluci si chtěli zápas především užít, v bouřlivé atmosféře stejně nešly předávat žádné pokyny, takže hráči to měli zcela ve svých rukách. V úvodu duelu byl cítit náš respekt a brzy jsme prohrávali 3:12. Pak jsme se ale trochu oklepali a začali hrát aktivněji a bez respektu. I díky trojce se závěrečným klaksonem jsme první čtvrtinu prohráli jen 11:16 a do poločasu jsme dokonce překlopili vedení na naši stranu 24:22. Stejně jako s Roudnicí jsme i v tomto zápase měli 3 minuty před koncem slibný náskok, vedli jsme 53:42. Hosté se pak ale nadechli k mohutnému náporu a 12 vteřin před koncem měli po oddechovém čase míč v útoku, který mohl rozhodnout o výhře. Nám se však podařilo dobře ubránit, a mohla tak propuknout radost z vítězství a konečného 5. místa.


Naše celková bilance 3 výhry a 2 prohry a hlavně 5. místo je výborným počinem a umístění určitě předčilo naše očekávání. Kluci si však za svůj bojovný výkon tuto pozici zasloužili. Naše hra se v každé čtvrtině opírala především o několik klíčových hráčů a je teď na zbytku týmu, aby se pokusil klukům přiblížit. Naši nejlepší střelci pak na sobě musí dál pracovat, aby stále mohli být oporami týmu.

Individuální ocenění získal Jonáš Brýdl, který byl vybrán do 2. nejlepší pětky turnaje.


Body na turnaji celkem: Jonáš Brýdl – 56, Dominik Suchomel – 39, Šimon Vašek – 31, Matěj Hanuš – 27, Ondřej Bílek – 23, Kryštof Grujbár – 23, Michal Broulík – 10, David Kubíček – 9, Patrik Znamenáček – 8, Milan Tobiška – 6, Ondřej Charvát – 3, Lukáš Pavliš – 3, Ivan Jetmar, Tadeáš Tichý

Zobrazit celou zprávu
16.05.2019 Martin Šorf

Minižákyně U13B zakončily sezonu na 9. místě

PDF download

Děvčata U13 si musela počkat na závěrečné zápasy své soutěže až do středy 24.4. Kromě Agáty Bártové tentokrát byla k dispozici všechna a vzhledem k soupeři se trenér snažil dát příležitost všem. Na podzim jsme v Mýtě jasně zvítězili, ale od té doby uplynuly 4 měsíce a to může u obou družstev znamenat posun v úrovni hry.  Naše děvčata měla navíc delší zápasovou pauzu, což si myslím ovlivnilo náš výkon spíše negativně. V prvním zápase se nám nepovedla 2. čtvrtina, ve které se nejvíce projevily naše tradiční chyby ve ztrátách a neproměňování jasných příležitostí. O body se postarala všechna děvčata kromě Leony. Nadějně se ukázala Amálka Pakostová. Ve druhém zápase se nám nevydařily dvě závěrečné čtvrtiny, když v součtu jsme je prohráli 18:19 a soupeř si je užil.

výhra 24.04.2019 ADFORS Basket Litomyšl "B" - Sokol Vysoké Mýto 70:17 (18:3 24:5 48:11)
Michaela Tomšů - 16, Jolana Kolářová - 14, Berenika Gultová - 10, Denisa Hloušková - 10, Jolana Jánová - 4, Bohdana Metyšová - 4, Amálie Pakostová - 4, Nela Škeříková - 4, Jolana Severová - 2, Natálie Svobodová - 2, Leona Petrásová - 0

 

výhra 24.04.2019 ADFORS Basket Litomyšl "B" - Sokol Vysoké Mýto 56:29 (17:5 38:10 46:17)
Nela Škeříková - 12, Jolana Severová - 9, Jolana Kolářová - 8, Michaela Tomšů - 7, Jolana Jánová - 6, Berenika Gultová - 5, Denisa Hloušková - 4, Bohdana Metyšová - 2, Amálie Pakostová - 2, Natálie Svobodová - 1, Leona Petrásová - 0

Celkově sezóna dopadla jak dopadla, zahráli jsme dost pěkných zápasů, škoda, že v mnoha jsme hráli s minimem hráček. Potom jsme většinou už nezvládali tak dobře druhé zápasy. Několik děvčat v průběhu sezóny ještě vypomáhalo v dalších oddílových týmech (U11, U12 - zde až 5 děvčat), kde se jim celkem dařilo. Chtěl bych všem poděkovat za sezónu, kterou jsem si s nimi užil a snad jsem jim já také něco dal.

Zobrazit celou zprávu
29.04.2019 Stanislav Cimburek

Minižáci U13 na velikonočním turnaji v Nymburce obsadili 4. místo

PDF download

Pátek a sobotu předvelikonoční strávili naši minižáci U13 v Nymburce na velmi dobře obsazeném turnaji. Hned tři z pěti týmů jsou letošní účastníci Mistrovství ČR. Jedná se o domácí Nymburk, dále pak o České Budějovice a Ústí nad Labem. Pětici pak doplňoval brněnský SAM. Pro náš tým to byl poslední zápasy test před domácím festivalem, který pořádáme od 10. do 12. května.

 

BA Nymburk - ADFORS Basket   80:36

SAM Brno - ADFORS Basket   56:48

Sluneta Ústí nad Labem - ADFORS Basket   37:63

Tigers České Budějovice - ADFORS Basket   84:53

 

Odehráli jsme 4 velmi těžké duely, ve kterých se naplno ukázaly naše nedostatky. Na druhou stranu jsme měli i řadu dobrých momentů a akcí, na kterých se dá stavět. Rozhodně však můžeme říci, že jsme si dva dny v Nymburce báječně užili a to jak na palubovce, tak mimo ni. Dokonce jsme si dali i vlastní koš :-).

 

Pozitivní je, že se všichni hráči zapsali do střelecké listiny. Body jsme dávali takto:

Tomáš Sedláček - 53, Ondřej Vomáčka - 38, Kryštof Grujbár - 32, Matěj Hanuš - 25, Šimon Vašek - 22, Ondřej Bílek - 18, Patrik Znamenáček - 6, David Kubíček - 2, Lukáš Pavliš - 2, Tadeáš Tichý - 2

Zobrazit celou zprávu
22.04.2019 Martin Šorf

Minižactvo U11 zakončilo sezónu na pěkném 9. místě

PDF download

Tak a je to tady. Poslední zápasy a můj poslední článek této sezóny. Závěrečný turnaj o konečné umístění se konal v Hradci Králové. Náš tým skončil po dlouhodobé části ve skupině jih na 6. místě, tudíž jsme v tomto turnaji bojovali o celkové 9. – 12. místo. Ze skupiny jih jsme to byli my a Lvice Hradec Králové, ze skupiny sever to byly týmy Trutnova A (kluci) a Turnova. Tyto týmy ze severu byly pro nás velká neznámá, jelikož se dlouhodobá část hraje odděleně. Ale protože s námi odjel i Dominik Suchomel a celkově jsme byli v silném složení, chyběl jen Adam Severa, Karel Fusek a Lukáš Peřina, tak jsme si věřili na dobré umístění, a hlavně na to, že si zahrajeme pěkný basket. 

výhra

13.04.2019 Loko Trutnov - ADFORS Basket Litomyšl 10:87 (2:34 4:45 6:59)
Dominik Suchomel - 34, Tadeáš Tichý - 17, Bohdana Metyšová - 10, Dominik Hodek - 8, Tomáš Hanuš - 6, Šimon Grujbár - 4, Adam Kodýtek  - 4, Pavel Vacek - 2, Daniel Večeřa - 2

Nástup do zápasu byl opravdu excelentní. Velmi kvalitní osobní obranou jsme hráčům soupeře odebírali míč buď hned po rozehře nebo jsme je následně přinutili ke ztrátě. V útoku se nám velice dařilo. Jak hra 1na1, tak rychlé protiútoky. Skóre se navyšovalo závratnou rychlostí a až za stavu 30:0 v 7.minutě zápasu jsme dovolili soupeřů zaznamenat první dva body v zápase. Čtvrtinu jsme vyhráli poměrně hladce v poměru 34:2. Tak jak se nám v první půli dařilo, tak ve druhé se nám v útoku opravdu nedařilo. Obrana dobrá, soupeř za celou čtvrtinu nám dal opět jen jeden koš, ale co jsme nedokázali proměnit, jak ze samostatných nájezdů, tak z volných střel pod košem, bylo neuvěřitelné. Jako kdyby soupeř dal na svůj koš pokličku. Vedení po půli 45:4. V druhé polovině zápasu jsme si v poklidu došli pro zasloužené vítězství. Hráli jsme opravdu pěkný basketbal. Ano, je pravda, že hrajete tak dobře co vám dovolí soupeř, ale taky jaké úsilí do zápasu vložíte. V tomto zápase si zahráli opravdu všichni a dost a hlavně, každý z hráčů si připsal body.

výhra 13.04.2019 Sokol Nilfisk Hradec Králové - ADFORS Basket Litomyšl 48:66 (21:12 24:40 36:56)
Dominik Suchomel - 29, Tadeáš Tichý - 14, Dominik Hodek - 9, Bohdana Metyšová - 6, Šimon Grujbár - 2, Tomáš Hanuš - 2, Adam Kodýtek  - 2, Daniel Večeřa - 2, Pavel Vacek - 0

Podle očekáváni si Hradecké Lvice snadno poradily se soupeřem z Turnova, a tak o konečné 9. místo jsme se utkali právě s nimi. S Lvicemi jsme odehráli během dlouhodobé části hned 4 zápasy a ve všech jsme prohráli. Je však pravdou, že v těchto zápasech nenastoupili na naší straně ani Bohdana ani Dominik. Od první minuty zápasu bylo vidět, že na sebe narazila dvě vyrovnaná družstva, která nehrají na sílu, ale na basketbalové dovednosti. Nám bohužel narozdíl od předchozího zápasu první čtvrtina moc nevyšla, míč se nám odrážel od obroučky, na šestkách se nám nedařilo, a proto jsme první čtvrtinu prohráli 12:21. Do druhé čtvrtiny soupeř kompletně vystřídal, kdežto na naší straně došlo jen k částečnému prostřídání a rotaci našich nejlepších hráčů. Tato čtvrtina se nám perfektně vydařila, vyhráli jsme ji poměrně jednoznačně 28:3 a celkové jsme otočili skóre v náš prospěch na 40:24.  V následujících dvou čtvrtinách již oba týmy hráli s tím nejlepším, co měli a hráči rotovali tak, jak docházely síly. Hrál se velmi hezký minibasketbal. Férové souboje 1na1, osobní obrana. Opravdu pěkný zápas na konec sezóny a o to hezčí, že jsme ho vyhráli 66:48. Je ale hezké slyšet pochvalu od soupeře, a hlavně od fanoušků Hradeckých Lvic. Určitě je prohra mrzela, ale pochválit soupeře se hned tak nevidí. I za to patří poděkování do Hradce. Za pěkný turnaj, dobrou organizaci a pěkný férový basketbal. Jednoznačně nejlepším naším hráčem byl Dominik Suchomel. Ve své věkové kategorii opravdu převyšuje velkou většinu ostatních hráčů všech družstev.

 

Závěrem mi dovolte male shrnutí. Jak jsem již dříve psal, Dominik Suchomel, náš nejlepší hráč, s námi odehrál pouze 4 zápasy. Bohdana pouze 12. Když se podívám zpětně na tabulku a výsledky, mohu si doufám tvrdit, že pokud by tito dva odehráli všechny zápasy s týmem, pravděpodobně bychom bojovali o 2. místo v tabulce skupiny jih a celkově možná i účast v závěrečném Final4. Toto však nebyl náš cíl. Tým je z větší poloviny složen z kluků ročníku 2009 a mladší, přestože tato soutěž je pro ročník 2008 a mladší. A tito kluci pro svůj vývoj potřebují hrát. Tím, že bychom do zápasů stavěli Dominika, Bohdanu a Tadeáše, bychom sice asi vítězili, ale zbytek týmu by se „nemusel“ až tak moc snažit. Dostali by méně minut na hřišti a daleko méně často by byli na míči. Takto zbytek týmu tuto příležitost dostal a je jen na samotných hráčích, co si z toho odnesou a jak tyto zkušenosti přetaví v dalších letech. U některých byl vidět pěkný posun, u některých bohužel tolik ne. Ano, určitě, kluci jsou ještě mladí a potřebují více „dospět“. A já věřím, že jim toto pomohlo a kluci budou lepší.

 

V celé sezóně jsme odehráli 22 zápasů. 9 jsme jich vyhráli a 13 prohráli. S celkovým skóre 1147:1136. Konečné 9. místo z celkového počtu 19 účastníků je pěkné. Jsme v první polovině!

Dosáhli jsme i pár osobních úspěchů.

Tadeáš Tichý – 5. nejlepší střelec soutěže a hráč měsíce prosince.

Dominik Suchomel – hráč měsíce dubna.

 

 

 

Úplným závěrem bych chtěl ještě jednou touto cestou poděkovat hráčům za dobré výkony a dále bych chtěl poděkovat rodičům za podporu. Ať vás všechny basketbal dále baví a v dalších sezónách jen samé úspěchy.

 

Díky Zbyněk

Zobrazit celou zprávu
17.04.2019 Zbyněk Tichý
Zavřít
NOMINACE
Žáci U14 19.10.2024
BK VIVIDBOOKS Pardubice
město:Litomyšl
místo:Městská hala

sraz:16:15 v hale
začátek:17:00
konec: cca 18:45

sestava:
Adam Brýdl
Maxmilián Chadima
Viet Long Doan
Josef Doležal
Martin Havel
Dominik Krejsa
Martin Nádvorník
Julián Pavlas
Radim Pecháček
Matyáš Peterka
Jakub Pokorný
Dominik Škraňka
Nicolas Dominik Sokol
Kryštof Suchomel
Jakub Tangishaka
Minižactvo U12 19.10.2024
BK Loko Trutnov
město:Trutnov
místo:Gymnázium
adresa:Jiráskovo nám. 325

sraz:7:15 u Kubíka
začátek:9:30 a 11:15
návrat: cca 14:30

sestava:
Josef Fengl
Žáci U14 20.10.2024
BK VIVIDBOOKS Pardubice
město:Pardubice
místo:Hala Dukla
adresa:V Ráji 311

sraz:10:15 u Kubíka
začátek:12:00
návrat: cca 15:00

sestava:
Adam Brýdl
Maxmilián Chadima
Viet Long Doan
Josef Doležal
Martin Havel
Štěpán Hýrek
Dominik Krejsa
Kryštof Kühn
Martin Nádvorník
Radim Pecháček
Matyáš Peterka
Dominik Škraňka
Nicolas Dominik Sokol
Kryštof Suchomel
Jakub Tangishaka

DŮLEŽITÉ
ROZPIS ZÁPASŮ 24/25

Předběžný rozpis zápasů všech týmů v sezoně 2024/2025:

Lékařská prohlídka na sezonu 2024/2025

Prosíme všechny rodiče, aby si stáhli formulář na zdravotní prohlídku syna/dcery a nechali potvrdit lékařem.

Vyplněné a potvrzené formuláře prosím předejte svému trenérovi do začátku soutěže!

Členské příspěvky na sezonu 2024/2025

 

Prosíme o uhrazení 1. platby do 10. října 2024!

 



BA Young Diamonds
BA Young Diamonds

BK Ústí nad Orlicí
BK Ústí nad Orlicí

Draci Vysoké Mýto
Draci Vysoké Mýto

Návštevy
celkem: nahravam
celkem rok: nahravam
jedinečný měsíc: nahravam
jedinečný týden: nahravam
jedinečný dnes: nahravam
online: nahravam