logo

Články -

Minižactvo U13 veze stříbro z Final4 Východočeského přeboru!

PDF download

V sobotu jsme odehráli závěrečný turnaj naší soutěže v Pardubicích, kde nás čekaly duely s hradeckými dívkami a místním leadrem soutěže.
Dle pořadí v tabulce nás v semifinále čekal právě dívčí tým, se kterým jsme sehráli velmi napjaté utkaní v Hradci. Naše strategické rozhodnutí pošetřit síly do následujícího utkání pro souboj o bronz s hradeckým chlapeckým týmem se ukázalo být jako příliš skromné. Dívky vytvářely pěkné herní situace, na které jsme ale dokázali reagovat aktivní obranou a rychlým protiútokem. K velkému překvapení dívky v obraně prakticky netlačily na míč a naše hráčky a hráči měli tak velký prostor pro vytvoření svých útoků, které se dařilo úspěšně zakončovat a sbírat body až ke konečnému vítězství.

 

výhra 07.05.2022 Sokol Hradec Králové -kval - ADFORS Basket Litomyšl  47:51 (12:15 20:32 36:43)
Dominik Hodek - 19, Matěj Pokorný - 13, Tomáš Hejtmánek - 8, Tomáš Hanuš - 7, Estella Faltysová - 4, Jan Bryška - 0, Šimon Grujbár - 0, Barbora Nešporová - 0, Lukáš Peřina - 0

 

Nečekané finále nás trochu překvapilo, statečně jsme se postavili domácí Bekse a první minuty utkání ukázaly velmi pohledné útočné akce na obou stranách. Vyrovnané bodové skóre vydrželo první čtyři minuty, pak jsme fyzicky i technicky přestali stačit, museli jsme prostřídat a bodový náskok domácích už jsme nedokázali dohnat.

Stříbrná medaile potěšila a děti viděly, že se vyplatí trénovat. 

 

výhra 07.05.2022 BK Vividbooks Pardubice-kval - ADFORS Basket Litomyšl  85:29 (20:12 52:20 71:23)
Dominik Hodek - 7, Jan Bryška - 6, Estella Faltysová - 6, Tomáš Hanuš - 6, Matěj Pokorný - 4, Šimon Grujbár - 0, Tomáš Hejtmánek - 0, Barbora Nešporová - 0, Lukáš Peřina - 0
Zobrazit celou zprávu
10.05.2022 Pavel Hanuš

Minižactvo U13 si v dohrávce poradilo se lvicemi

PDF download

Ve čtvrtek 31.3. jsme odehráli zápas proti obávaným Lvicím. Tradičně nás potrápila absence našeho týmu a prořídlá řada hráček a hráčů budila značné obavy z početného dívčího týmu z Hradce. Hostující družstvo mělo své místo v tabulce jisté, tak své nejlepší hráčky připravovaly na starší kategorii a do Litomyšle Lvice dorazily ve složení ročníku 2009 a 2010.

Utkání jsme začali úspěšným rozskokem a průběžně udávali tempo zápasu. Díky technickým dovednostem jsme dokázali přehrávat soupeřky a předvádět relativně pohledný basketbal. Nutno podotknout, že soupeřky hrály bez svých nejlepších hráček, které nám v Hradci předváděly velmi útočnou hru a velmi důslednou práci pod košem. To nám stále chybí a pokud budeme chtít být úspěšnější, musíme na práci pod košem velmi zapracovat jak v obraně, tak i v útoku. To cítíme v utkáních se silnějšími soupeři, kde nám chybí dominance a na počet doskoků jednoznačně prohráváme. Utkání s Lvicemi jsme úspěšně dohráli, každý hráč bodově přispěl k výhře 66:23

Druhý zápas měl velmi podobný průběh, i když se začala projevovat lehká únava a trochu jsme polevili v zakončení, stále jsme dokázali navyšovat bodový náskok. Dařilo se nám i ve střelbě z dálky, dokázali jsme v zápasech proměnit 6 střel.

Snad budeme brzy kompletní, abychom se mohli postavit pardubické Bekse.

 

výhra 31.03.2022 ADFORS Basket Litomyšl  - Sokol Hradec Králové  66:23 (19:8 37:11 48:19)
Tomáš Hanuš - 17, Jan Blaško - 15, Štěpán Lebeda - 9, Matěj Pokorný - 8, Šimon Grujbár - 7, Barbora Nešporová - 7, Estella Faltysová - 3, Jakub Auxt - 0

 

výhra 31.03.2022 ADFORS Basket Litomyšl  - Sokol Hradec Králové  65:32 (9:10 21:15 39:29)
Jan Blaško - 25, Tomáš Hanuš - 15, Štěpán Lebeda - 7, Barbora Nešporová - 7, Matěj Pokorný - 5, Jakub Auxt - 4, Estella Faltysová - 2, Šimon Grujbár - 0
Zobrazit celou zprávu
03.04.2022 Pavel Hanuš

Minižactvo U13 si z Hradce veze pouze jedno vítězství

PDF download

V neděli jsme vycestovali na odvetný dvojzápas do Hradce Králové, kde si naše U13 zahráli po dlouhé době ve velké hale. Naše oslabená osmičlenná sestava stála proti plné soupisce hradeckých Sokolů, což budilo v kombinaci s ligovou halou až přehnaný respekt a počáteční nervozitu. To se projevilo v úvodu utkání a jakoby nám to ještě více svazovalo ruce anohy a nechávali tak velkoryse prostor soupeři pro přechod poloviny a dovolili několik nájezdů, na které jsme složitě hledali bodovou odpověď.
 

výhra 20.03.2022 Královští Sokoli  - ADFORS Basket Litomyšl  39:42 (11:5 27:19 35:28)
Dominik Hodek - 21, Tomáš Hanuš - 12, Jan Blaško - 4, Matěj Pokorný - 3, Barbora Nešporová - 2, Estella Faltysová - 0, Šimon Grujbár - 0, Lukáš Peřina - 0

 

Postupně jsme se dostali do tempa a šesti bodové manko z první herní části začali stahovat. V úvodu druhé části jsme přesnou střelbou opětovali bodové zisky a třemi koši v řadě se vrátili do hry a ukázali, že umíme hrát rychlý basket. Podařilo se nám donutit soupeře ke ztrátám ještě na vlastní polovině a zisky proměňovat v úspěšné útoky.

Nedařilo se nám ale v doskocích, to nás zpomalovalo v dohánění bodové ztráty. Třetí herní část jsme začali podstatně sebevědoměji a během dvou minut urvali zpět 8 bodů. Začali jsme důsledně bránit a soupeři mnohdy brali míč z ruky a ukázali, že nebudeme jen bránit. Do poslední čtvrtky jsme nastoupili energicky s chutí dohnat stále ještě ztrátu. Soupeř zatáhl obranu a bylo o poznání složitější se prodrat pod koš, ale to nás neodradilo v podnikání útočných akcí a dokázali jsme úspěšně skórovat i z dálky.

Individuální nájezdy často končili inkasovanými ranami, ale hlavně bodovými zisky. Poslední čtyři minuty byly plně v naší režii, bodové manko jsme smazali a dokázali otočit dění zápasu. Nepolevili jsme v koncovce a udrželi tříbodový náskok až do závěrečného klaksonu. Konečný výhra 42:39 dokazuje vyrovnanost utkání. Početní převahu jsme vyrovnávali technikou hry, ale i tak jsme na palubovce nechali spoustu sil.

 

výhra 20.03.2022 Královští Sokoli  - ADFORS Basket Litomyšl  52:42 (16:4 25:17 44:29)
Dominik Hodek - 12, Tomáš Hanuš - 9, Matěj Pokorný - 8, Barbora Nešporová - 5, Jan Blaško - 4, Estella Faltysová - 2, Šimon Grujbár - 2, Lukáš Peřina - 0

 

Druhé utkání jsme začali více než unaveně a soupeři jsme nestačili fyzicky. Vyhrané balony soupeř bez větších problému proměňoval a zdálo se, že už hrát nechceme. Dvanáctibodové manko se zdálo být už nehratelné. Po přestávce jsme si při aktivní obraně zafaulovali a vrátili si možná tak chuť zase hrát. Dobrou poziční hrou na perimetru jsme si začali vytvářet dobré útočné pozice a začalo se nám opět dařit sbírat body. Výrazně jsme vylepšili jak obranné, tak i útočné doskoky, které jsme okamžitě zúročili získanými body a s koncem druhé herní části tak ukázali, že budeme ještě bojovat. Vstup do třetí čtvrtky se nám ale nepovedl a projevila se i únava z prvního zápasu. Chvíli jsme nedokázali ani rozehrát a doslova dávali soupeři míč do rukou. To nás stálo inkasované body a síla dohnat bodovou ztrátu už nebyla. Postupně jsme se ale vraceli do hry, dokázali zahrát pěkné akce a utrhnou nějaké body zpět. Výsledek zápasu 52:42 odpovídal naším fyzickým možnostem.

Zobrazit celou zprávu
22.03.2022 Pavel Hanuš

Minižactvo U13 má jistotu 3. místa po základní části!

PDF download

V pondělí jsme odjížděli do Pardubic k dohrávce odložených zápasů proti místnímu dívčímu celku BK Studánka. Řada hráčů i hráček se tak potkala druhý den po sobě, neboť v neděli na stejném místě vyhrálo naše minižactvo U12.

Do zápasů proti týmu, který ještě nevyhrál, jsme vstupovali v roli favorita, obzvlášť když jsme měli k dispozici téměř kompletní sestavu 10 chlapců a děvčat.

V obou duelech se ukázala především větší technická a taktická vyspělost našich hráčů a připsali jsme si dvě výhry, které nám zajistili jistotu nejhůře 3. místa po základní části, nez ohledu na výsledek dohrávky ve Svitavách, která nás čeká tuto neděli.

 

výhra 07.02.2022 BK Studánka Pardubice -kval - ADFORS Basket Litomyšl  28:72 (2:21 15:40 20:52)
Dominik Hodek - 15, Jan Bryška - 12, Estella Faltysová - 10, Tomáš Hejtmánek - 9, Tomáš Hanuš - 8, Jan Blaško - 6, Šimon Grujbár - 6, Matěj Pokorný - 6, Barbora Nešporová - 0, Lukáš Peřina - 0

 

V obou zápasech jsme dokázali velmi dobře bránit výhoz a hráčku s míčem a často jsme soupeřky nepustili ani na naši polovinu. V útoku se nám dařilo dobře kombinovat a k vidění bylo mnoho pohledných akcí v podání našich hráčů.

V čem bychom naopak mohli přidat, tak to je hra v podkošovém prostoru, kde nás často vysoké soupeřky dokázaly přetlačit.

Celkově mám ale z obou zápasů a našeho výkonu dobrý pocit a je na čem dál stavět.

 

výhra 07.02.2022 BK Studánka Pardubice -kval - ADFORS Basket Litomyšl  45:85 (11:25 25:43 34:63)
Tomáš Hejtmánek - 18, Jan Blaško - 17, Dominik Hodek - 13, Jan Bryška - 8, Tomáš Hanuš - 8, Lukáš Peřina - 8, Matěj Pokorný - 6, Estella Faltysová - 5, Barbora Nešporová - 2, Šimon Grujbár - 0
Zobrazit celou zprávu
10.02.2022 Martin Šorf

Minižactvo U13 si doma poradilo s chlapci z Hradce Králové

PDF download

V neděli jsme hostili chlapecký tým z Hradce Králové. Dle předchozích výsledků a tabulky jsme očekávali velmi vyrovnaný zápas. Hradeckému družstvu dominovali dva technicky zdatní a jeden vysoký hráč. Obranu jsme rozdělili dle odhadovaných schopností a šlo se do utkání.

Rozdělení obrany fungovalo a nám se dařilo útočnou hrou převzít otěže utkání, i když jsme nebyli úplně úspěšní v zakončení. Problém nám dělalo ubránit individuální akce dvou hráčů a to zejména díky výškové převaze, váhové dominanci a naší nepříliš dobré úspěšností obranných doskoků. Tyto nedostatky jsme ale vyvažovali rychlými protiútoky a v poločase měli 7 bodový náskok.

Do druhé půlky soupeř nastoupil aktivněji a třemi vstřelenými koši dokazoval, že se nehodlá vzdát bez boje. Nám se dařilo více v zakončení, v útocích jsme plně přebírali kontrolu nad hrou a v poslední čtvrtce jsme dokázali nasázet soupeři 22 bodů. Konečný výsledek 62 : 43 potěšil nejen domácí hráče, ale i fandící halu.

 

výhra 16.01.2022 ADFORS Basket Litomyšl  - Královští Sokoli  62:43 (12:4 22:15 40:31)
Dominik Hodek - 26, Tomáš Hejtmánek - 13, Jan Blaško - 9, Tomáš Hanuš - 6, Estella Faltysová - 4, Barbora Nešporová - 2, Matěj Pokorný - 2, Jan Chlup - 0, Šimon Grujbár - 0, Štěpán Lebeda - 0

 

Vstup do druhého duelu byl výrazně snadnější a únava bojujících hostí byla již znatelná, první zápas odehráli v užší sestavě a teď dostali více prostoru méně technicky zdatní hráči. Stav v polovině zápasu 45:13 vypovídal o dění na hřišti, jasně jsme dominovali ve hře jedna na jedna a úspěšně zakončovali z individuálních akcí. Konečných 74:37 domácí oslavili vítězným pokřikem a velkou radosti z domácí výhry.

V zápase bylo spousta protiútoků a opravdu pěkných akcí. Příčinnou těchto útoku byla především nedůsledná obrana nebo chyba v rozehrání u obou týmů. Oba soupeři „opravdu“ bránili až na vlastní půlce. O to lehčí bylo vyvážení míčů, a o to důslednější musíme být při obranném i útočném doskoku. Rychlé rozehrávky „hoď a běž“ jsme prakticky neviděli, ale to nám již nevezme dvě cenné domácí výhry.

 

výhra 16.01.2022 ADFORS Basket Litomyšl  - Královští Sokoli  74:37 (18:4 45:13 57:25)
Dominik Hodek - 17, Tomáš Hejtmánek - 12, Jan Blaško - 11, Tomáš Hanuš - 11, Štěpán Lebeda - 8, Matěj Pokorný - 6, Estella Faltysová - 5, Jan Chlup - 2, Barbora Nešporová - 2, Šimon Grujbár - 0
Zobrazit celou zprávu
17.01.2022 Pavel Hanuš

Minižactvo U13 sahalo proti favoritovi z Pardubic na výhru!

PDF download

V neděli jsme hostili doposud neporažené chlapce z BK Pardubice, kteří jsou společně s děvčaty z Hradce Králové jasnými favority celé soutěže. V prvním duelu jsme jsme se snažili hrát s tím nejlepším a pokusit se zabojovat o výhru. Ve druhém jsme pak naopak dali dostatek prostoru celé devítičlenné sestavě.

K vidění byl velmi dobrý basketbal a přestože jsme ve druhém zápase prohráli velkým rozdílem, tak takovýchto zápasů bychom potřebovali co nejvíce.

 

výhra 05.12.2021 ADFORS Basket Litomyšl  - BK Vividbooks Pardubice-kval 64:69 (14:17 26:32 41:46)
Tomáš Hejtmánek - 22, Dominik Hodek - 20, Matěj Pokorný - 9, Štěpán Lebeda - 6, Tomáš Hanuš - 4, Jan Blaško - 3, Estella Faltysová - 0, Barbora Nešporová - 0, Lukáš Peřina - 0

 

Vstup do zápasu nám vyšel výborně a brzy jsme se ujali vedení 6:1 a poté ještě 11:7. To bylo ale na dlouhou dobu naposledy a iniciativu převzali hosté, kteří trestali naše zbytečné ztráty snadnými body. Nicméně poločasové manko 26:32 nebylo vůbec neřešitelné.

Třetí čtvrtinu jsme dokonce vyhráli 15:14 a před závěrečným dějstvím byl stav 41:46. Když Domča proměnil svoji druhou trojku, bylo srovnáno na 50:50 a zaděláno na pořádné drama. Po jeho dalším koši jsme šli dokonce do vedení 52:50. Poté opět trochu hosté odskočili, ale dvě minuty před koncem bylo opět srovnáno na 60:60. Poslední dvě minuty jsme bohužel dohrávali právě bez zraněného Domči, které ve druhém poločase nastřílel všech svých 20 bodů. V tu dobu hrál i Tom se sebezapřením a zatejpovaným prstem. I přesto byl stav minutu před koncem stále nerozhodný 64:64. Bohužel poté dokázali skórovat už jenom naši soupeři, kteří tak urvali vítězství.

Prohra sice mrzí, ale s Pavlem jsme na výkon našeho týmu hrdí, obzvlášť když přihlédneme k výše popsaným zdravotním problémům.

 

výhra 05.12.2021 ADFORS Basket Litomyšl  - BK Vividbooks Pardubice-kval 37:91 (8:29 17:50 21:74)
Tomáš Hejtmánek - 16, Dominik Hodek - 6, Štěpán Lebeda - 6, Jan Blaško - 4, Tomáš Hanuš - 2, Lukáš Peřina - 2, Matěj Pokorný - 1, Estella Faltysová - 0, Barbora Nešporová - 0

 

Ve druhém duelu se nám moc nechtělo vracet do obrany a tak soupeř zaznamanal mnoho snadných košů z brejků. Bylo to dáno samozřejmě i nasčítanou únavou, ale i tak musíme být v obraně mnohem důslednější. Ostatně co ve druhém zápase také skoro neexistovalo, to byl náš obranný doskok. Byly i útoky, ve kterých si Pardubice doskočili 6x po sobě míč.

Sice se prohrálo vysokým rozdílem, ale dostatek minut dostala celá lavička a byl to pro nás další dobrý zápas.

V obou zápasech se střelecky hodně dařilo Tomášovi Hejtmánkovi, který dělal svými nájezdy hostům velké problémy. V dobrém světle se prezentoval také Štěpán Lebeda, který se starších soupeřů nezalekl a byl dost aktivní.

 

Aktuálně máme sice bilanci 4-4, ale už máme za sebou souboje s dvěma nejlepšími celky soutěže. Poslední předvánoční víkend budeme zajíždět na derby do Svitav, tak nám držte palce! Hlavně ať nám moc lidí nechybí...

Zobrazit celou zprávu
05.12.2021 Martin Šorf

Minižactvo U13 týmovým výkonem ovládlo emotivní zápasy v Přelouči

PDF download

Po měsíční pauze se k dalšímu zápasu dostali minižáci U13. V 7 hráčích jsme vyjeli do Přelouče a čekali na bouřlivé podmínky. Ve vzpomínkách jsme měli střetnutí s tímto týmem v U11, kdy nám soupeřovi příznivci chtěli po prohře "rozštípat" Jiskru.

 

výhra 20.11.2021 BK Přelouč - ADFORS Basket Litomyšl  42:55 (16:12 27:21 38:35)
Tomáš Hanuš - 14, Dominik Hodek - 12, Štěpán Lebeda - 8, Jan Bryška - 7, Tomáš Hejtmánek - 6, Matěj Pokorný - 6, Lukáš Peřina - 2

 

Do začátku utkání jsme vstoupili s až přílišným respektem a nechali se zbytečně tlačit třemi nejlepšími hráči soupeře. V obraně jsme zbytečně ustupovali a chyběl nám doskok. Po time-outu v 6 minutě jsme ale začali bojovat a v polovině druhé čtvrtiny vedli 21:18. Potom jsme trochu polevili a ustoupili soupeřově tvrdé hře a utekla nám tak koncovka poločasu. Druhý poločas jsme náskok postupně stahovali. S naší lepší hrou ale také rostl počet faulů na naše hráče. Většina z nich nebyla rozhodčími vůbec reflektována. Naše frustrace vyvrcholila nesportovním faulem v 7 minutě 3. čtvrtiny. Po oddechovém čase na uklidnění zůstali emoce v hledišti a kluci předvedli parádní jízdu 26:4 do konce utkání. Obrana nenechala soupeře vydechnout, v útoku jsme předvedli několik pěkných kombinací a ovládli jsme prostor pod košem.

 

výhra 20.11.2021 BK Přelouč - ADFORS Basket Litomyšl  27:70 (13:13 19:34 25:47)
Dominik Hodek - 19, Tomáš Hejtmánek - 16, Tomáš Hanuš - 12, Jan Bryška - 10, Štěpán Lebeda - 7, Matěj Pokorný - 6, Lukáš Peřina - 0

 

V druhém zápase nám chvilku trvalo než jsme se po svačině dostali do předchozího tempa. Soupeř navíc zkoušel, co všechno ještě rozhodčí neodpíská. To bohužel skončilo dalším výbuchem nejen emocí na naší straně v polovině 2. čtvrtiny. Pak se už opakoval scénář z konce prvního utkání. O time-outu jsme si vše vyříkali, uklidnili se a soustředili se na hru. Dařilo se nám získávat míče a dát pár košů z rychlých protiútoků. Soupeře jsme ve zbytku utkání přehráli 47:6 a dosáhli 2 emotivních a bolavých vítězství.

Zobrazit celou zprávu
22.11.2021 Zdeněk Hodek

Minižactvo U13 na Lvice nestačilo!

PDF download

V sobotu jsme odehráli dva těžké zápasy na palubovce v Hradci Králové proti ryze dívčímu týmu, proslulému svou dravostí. Na naší soupisce jsme měli nezvykle hojnou účast jedenácti hráčů z Litomyšle a Ústí.
 

výhra 16.10.2021 Sokol Hradec Králové -kval - ADFORS Basket Litomyšl  62:40 (12:20 32:28 48:34)
Matěj Pokorný - 12, Dominik Hodek - 10, Jan Bryška - 6, Jan Blaško - 5, Tomáš Hanuš - 5, Štěpán Lebeda - 2, Jakub Auxt - 0, Estella Faltysová - 0, Šimon Grujbár - 0, Barbora Nešporová - 0, Lukáš Peřina - 0

 

Vstup do utkání se nám podařil na výbornou, když naším úkolem bylo ubránit nejlepší hráčku a minimalizovat její šance na útok, což se nám vcelku dařilo. Vynucené chyby jsme trestali rychlými protiútoky, které jsme zakončovali hned košem nebo získaným doskokem. Do druhé čtvrtky nastoupila komplet vyměněná pětka lvic, protože hradecký tým hraje dle kvalifikačních pravidel, a tady nám lvice ukázaly svou zarputilost. Důslednou hrou a celoplošným presingem a takřka bezchybnou obrannou nám soupeřky nedovolily úspěšně zakončovat a míč nám doslova rvaly z rukou při dvojtaktech, rozehrávkách a nepřesných přihrávkách. Naše chyby a ztráty lvice trestaly relativně jednoduchými koši, kdy jsme nestíhali bránit a náš osmi bodový náskok rychle dotáhly. V polovině zápasu bylo skóre takřka vyrovnané, ale ve třetí herní části nás opustila chuť hrát a útočit. Inkasovaných 20 bodů potvrzuje úspešnost lvic, zejména jejích klíčové hráčky, kterou jsme nedokázali ubránit. Do poslední čtvrtky jsme nastoupili s cílem stáhnout náskok domácích na minimum a zopakovat aktivní útočnou hru, což se do jisté míry podařilo a poslední čtvrtinu jsme dohráli s vyrovnaným výsledkem.

 

výhra 16.10.2021 Sokol Hradec Králové -kval - ADFORS Basket Litomyšl  53:42 (14:6 29:17 42:32)
Dominik Hodek - 15, Tomáš Hanuš - 7, Jan Blaško - 6, Jan Bryška - 4, Šimon Grujbár - 4, Štěpán Lebeda - 4, Lukáš Peřina - 2, Jakub Auxt - 0, Estella Faltysová - 0, Barbora Nešporová - 0, Matěj Pokorný - 0

 

Druhý zápas jsme začali s obavami, které nás zbytečně svazovaly a bylo to znát i na herním projevu, kdy jsme dělali zbytečné chyby v rozehrávkách a trápili nás nepřesné příhry a celkově naše hra působila nesoustředěně. V dalších částech jsme se zlepšovali a opět kontrolovali hru. Začali jsme znovu chtít hrát, více jsme běhali a dokázali si tvořit pěkné herní akce, ze kterých jsme si vytvořili střelecké pozice a nepřesné střely jsme si dokázali ”doskočit” a dokončit útok ať úspěšně nebo neúspěšně.

 

Zápasy jsme odehráli v ligové hale Sokola. Zápasy měly jednu zvláštnost – nefungovala velká výsledková tabule, což místy budilo rozpaky, ale na druhou stranu nám to umožnilo se na hru koncentrovat a nesledovat jen bodový náskok nebo manko.. Velká lekce a dobrá konfrontace basketbalových zkušeností a dovednosti. Více takových zápasů.

Zobrazit celou zprávu
19.10.2021 Pavel Hanuš
Zavřít
NOMINACE

DŮLEŽITÉ
ROZPIS ZÁPASŮ 24/25

Předběžný rozpis zápasů všech týmů v sezoně 2024/2025:

Lékařská prohlídka na sezonu 2024/2025

Prosíme všechny rodiče, aby si stáhli formulář na zdravotní prohlídku syna/dcery a nechali potvrdit lékařem.

Vyplněné a potvrzené formuláře prosím předejte svému trenérovi do začátku soutěže!



BA Young Diamonds
BA Young Diamonds

BK Ústí nad Orlicí
BK Ústí nad Orlicí

Cheerleading Litomyš
Cheerleading Litomyš

Návštevy
celkem: 214 758
tento rok: 11 290
tento měsíc: 181
tento týden: 168
dnes: 1
online: nahravam