logo

Zadejte e-mail k odběru novinek

Junioři U19 vezou i v oslabené sestavě dvě výhry z Chrudimi!

PDF download

Hned čtyři hráči základní rotace chyběli juniorům při zápasech v Chrudimi. Kromě nejvyššího hráče Tomáše Candráka také všichni tři rozehrávači, tedy Matěj Sádovský, Ondra Vomáčka a Adam Kubíček. Devítičlennou sestavu, která k zápasům odjela tak tvořili kromě Michala s Petrem pouze kadeti. Domácí kádr je naopak tvořen spíše hráči staršími a jejich nejlepší střelec je ročník 2002. Již při rozcvičce bylo jasné, že nás dnes čeká těžký úkol a hlavní otazník vysel nad tím, jak se dokážeme soupeři vyrovnat fyzicky. Naopak technická převaha měla být na naší straně.

 

výhra 20.11.2021 TJ Sokol BK Chrudim - ADFORS Basket Litomyšl 62:68 (24:15 32:29 56:49)
Adam Bielko - 23, Michal Ropek - 12, Tomáš Sedláček - 8, Kryštof Grujbár - 7, Matěj Hanuš - 7, Jonáš Brýdl - 5, František Tupec - 4, Petr Černý - 2, Vojtěch Tupec - 0

 

První koš zápasu jsme sice zaznamenali my, ale pak dali domácí šňůru 11:0 a utkání nám začalo trochu utíkat. Soupeř těžil z jednoduché a důrazné hry a my jsme působili zakřiknutě. Ve druhé čtvrtině jsme začali lépe bránit a náš celoplošný presing přinutil soupeře k několika ztrátám. Do poločasu se nám podařilo snížil na rozdíl 3 bodů.

Druhou půli ale začala Chrudim 8 body v řadě a opět nám odskočila na dvojciferný rozdíl, který byl ke konci třetí čtvrtiny 12 bodů. Pak ale začala velká stíhací jízda, za kterou vděčíme především výborné obraně. Za poslední periodu jsme dovolili domácím pouhých 6 bodů. V útoku jsme se prosazovali z nájezdů a najednou nás bylo plné hřiště. Z této výhry máme velkou radost, neb se nám podařilo otočit špatně rozehraný zápas a to zásluhou stupňujícího se výkonu.

 

výhra 20.11.2021 TJ Sokol BK Chrudim - ADFORS Basket Litomyšl 51:80 (14:23 29:47 39:65)
Petr Černý - 21, Michal Ropek - 15, Tomáš Sedláček - 10, Adam Bielko - 8, Vojtěch Tupec - 7, Matěj Hanuš - 6, František Tupec - 6, Jonáš Brýdl - 5, Kryštof Grujbár - 2

 

Druhý zápas byl zjevně poznamenán výsledkem toho prvního a na hřišti jsme měli převahu od prvních minut. Ta se ještě zvětšila po odstoupení ústředního rozehrávače domácích. Na hřišti dostali dostatek prostoru všichni hráči a každý z nich předvedl dobrý výkon. Byly to opravdu dvě pěkné týmové výhry, na kterých se podílal každý.

 

K dispozici máme opět kompletní statistiky, které jsou k náhladu níže:

 

   

Zobrazit celou zprávu
24.11.2021 Martin Šorf

Muži v dohrávce nestačili na favorizovaný Turnov

PDF download

Tuto neděli dohrávali muži odložený zápas proti nejlepšímu celku soutěže Turnovu. Chyběla řada hráčů, tudíž jsme vyjeli pouze v sestavě o sedmi mužích, a to proti jedinému neporaženému týmu soutěže. Když jsme vstoupili do haly, přejel nám mráz po zádech při pohledu na sestavu domácích. Už od první chvíle bylo jasné, že jdeme do dnešního zápasu v roli outsidera. Náš cíl byl jasný, nezranit se a neudělat velkou ostudu.

 

výhra 21.11.2021 TJ Turnov - ADFORS Basket Litomyšl 75:65 (17:14 40:27 61:42)
Ondřej Berlan - 25, Martin Kopecký - 15, Matěj Sádovský - 13, Nikita  Egorov - 4, Tomáš Kotěra - 4, Martin Tomik - 4, Ladislav Zendulka - 0

 

Hned od úvodního rozskoku jsme však dominovali v jedné věci, a to chutí předvést ten nejlepší výkon. Jak jistě většina z vás ví, tak basketbal není jenom o číselných statistikách, jakou jsou například body či doskoky, ale i o nepsaných, kterými je chuť a touha po vítězství. Po celý zápas jsme byli vyrovnanými soupeři. Přestože nás bylo málo, tak jsme bojovali a dokázali se dostat do rychlých protiútoků. Díky nerozvážné hře a kolikrát až nesmyslným střelám, které bychom si za účasti našich trenérů nikdy nedovolili, jsme se udržovali za protihráči na dosah ruky. Avšak absence trenérů se projevila v poslední minutě, kde chyběla taktičnost a prozíravost. Necelou minutu před koncem jsme díky vstřelenému koši s faulem dokázali rozdíl snížit na pouhých 5 bodů. Ale od té doby se nám již nepovedlo skórovat a zápas nakonec skončil dvouciferným bodovým rozdílem. Podařilo se nám až do posledních minut vzdorovat proti nejlepšímu týmu soutěže, a to jen s pouhými 7 hráči. Díky tomu jsme odjížděli s hlavou vzpřímenou a úsměvem na tváři, protože tento víkend jsme předvedli nejlepší zápas této sezóny.

Zobrazit celou zprávu
22.11.2021 Matěj Sádovský

Tréninky pokračují, zapasy také, ale...

PDF download

Od dnešního dne platí nová vládní opatření ohledně Covidu. Stručně řečeno, vyplývá z nich toto:

 

Tréninky: Zde omezení nejsou, takže můžeme nadále trénovat!

 

Zápasy: Pro jednotlivé kategorie platí tato omezení:

U11 a U12 - hrají normálně, děti do 12 let nemusí prokazovat bezinfekčnost

U13 - U19 - děti starší 12 let, ale mladší 18 let musí být naočkovaní nebo 180 dní po covidu nebo mít negativní PCR test ne starší 7 dní

Dospělí - starší 18 let musí být naočkovaní nebo 180 dní po covidu

 

Originální znění pravidel pro neprofesionální sport:

Bezinfekčnost ve sportu se od pondělí může prokazovat pouze následujícími způsoby:

- nejméně 14 dní ukončené očkování,

- maximálně 180 dní od prodělání nemoci covid,

- ve vyjmenovaných výjimečných případech maximálně 72 hodin starý PCR test.

Výjimka pro uznávání PCR testů se vztahuje pouze na: mládež do dovršení 18 let; osoby, která se nemohou podrobit očkování proti onemocnění covid-19 pro kontraindikaci (se záznamem v Informačním systému infekčních nemocí); a osoby po aplikaci první očkovací dávky se zatím neukončeným očkováním. Tyto osoby mají nárok na pět PCR testů za měsíc hrazených z veřejného zdravotního pojištění.

Podmínka prokázání bezinfekčnosti se nadále nevztahuje na děti do věku 12 let. Sportovní činnost nepravidelná či v proměnlivém kolektivu (soutěže, utkání) nevyžaduje kontrolu bezinfekčnosti pouze v případě účasti max. 20 osob, sportovní příprava neměnného kolektivu (pravidelná tréninková činnost) nevyžaduje kontrolu bezinfekčnosti. Kluby jsou nadále vždy povinné vést evidenci účastnících se osob a uchovávat ji po dobu 30 dnů. Negativní výsledek PCR vyšetření na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 má pouze pro sportovní přípravu nebo sportovní utkání platnost 7 dní.

Zobrazit celou zprávu
22.11.2021 Martin Šorf

Minižactvo U13 týmovým výkonem ovládlo emotivní zápasy v Přelouči

PDF download

Po měsíční pauze se k dalšímu zápasu dostali minižáci U13. V 7 hráčích jsme vyjeli do Přelouče a čekali na bouřlivé podmínky. Ve vzpomínkách jsme měli střetnutí s tímto týmem v U11, kdy nám soupeřovi příznivci chtěli po prohře "rozštípat" Jiskru.

 

výhra 20.11.2021 BK Přelouč - ADFORS Basket Litomyšl  42:55 (16:12 27:21 38:35)
Tomáš Hanuš - 14, Dominik Hodek - 12, Štěpán Lebeda - 8, Jan Bryška - 7, Tomáš Hejtmánek - 6, Matěj Pokorný - 6, Lukáš Peřina - 2

 

Do začátku utkání jsme vstoupili s až přílišným respektem a nechali se zbytečně tlačit třemi nejlepšími hráči soupeře. V obraně jsme zbytečně ustupovali a chyběl nám doskok. Po time-outu v 6 minutě jsme ale začali bojovat a v polovině druhé čtvrtiny vedli 21:18. Potom jsme trochu polevili a ustoupili soupeřově tvrdé hře a utekla nám tak koncovka poločasu. Druhý poločas jsme náskok postupně stahovali. S naší lepší hrou ale také rostl počet faulů na naše hráče. Většina z nich nebyla rozhodčími vůbec reflektována. Naše frustrace vyvrcholila nesportovním faulem v 7 minutě 3. čtvrtiny. Po oddechovém čase na uklidnění zůstali emoce v hledišti a kluci předvedli parádní jízdu 26:4 do konce utkání. Obrana nenechala soupeře vydechnout, v útoku jsme předvedli několik pěkných kombinací a ovládli jsme prostor pod košem.

 

výhra 20.11.2021 BK Přelouč - ADFORS Basket Litomyšl  27:70 (13:13 19:34 25:47)
Dominik Hodek - 19, Tomáš Hejtmánek - 16, Tomáš Hanuš - 12, Jan Bryška - 10, Štěpán Lebeda - 7, Matěj Pokorný - 6, Lukáš Peřina - 0

 

V druhém zápase nám chvilku trvalo než jsme se po svačině dostali do předchozího tempa. Soupeř navíc zkoušel, co všechno ještě rozhodčí neodpíská. To bohužel skončilo dalším výbuchem nejen emocí na naší straně v polovině 2. čtvrtiny. Pak se už opakoval scénář z konce prvního utkání. O time-outu jsme si vše vyříkali, uklidnili se a soustředili se na hru. Dařilo se nám získávat míče a dát pár košů z rychlých protiútoků. Soupeře jsme ve zbytku utkání přehráli 47:6 a dosáhli 2 emotivních a bolavých vítězství.

Zobrazit celou zprávu
22.11.2021 Zdeněk Hodek

Zápas žen proti Olomouci se vůbec nevydařil

PDF download

Po dvou výhrách v Ostravě jsme sice do utkání nastupovaly s velkou chutí a odhodláním, to se ale za nedlouho proměnilo spíše v trápení. Nedokázaly jsme se prosadit v útoku. Soupeřky nás bránily po celém hřišti, což by až tolik nevadilo, kdybychom z toho dokázaly udělat naší výhodu a po přečíslení skórovaly. Bohužel ani v postupném útoku jsme pak nedokázaly nic kloudného vytvořit. Holky z Olomouce měly oproti nám výškovou převahu a zatahovaly se v obraně do bedny, takže pro nás bylo obtížné najít cestu do koše. Chtělo to proměnit pár střel z dálky, abychom soupeřky donutily k těsnější obraně. Jenže z velkého množství vystřelených trojek nám tam spadla pouze jedna.  

Lepším výkonem jsme se blýskly alespoň ve třetí čtvrtině, která skončila stavem 11:12. V obraně se nám díky dobré komunikaci dařilo hrát zónu, a minimalizovat tak jednoduché skórování soupeřek.

Celkový výsledek by nebyl až tak špatný, nebýt poslední čtvrtiny. V té se nám vůbec nedařilo a skončila stavem 1:22, což zdvojnásobilo dosavadní bodový rozdíl ve skóre. Šlo vidět, že na poslední čtvrtinu nezbylo dost sil, nebyly jsme pak už kolikrát ani schopné v obraně odstavit hráčky a doskočit míč.

Bohužel nás v týmu trápí velká marodka, takže nám chyběly některé opory týmu, což bylo dost znát. Stejně tak jde znát i to, že trénujeme sotva 1x týdně. Těžko se pak měří síly s týmem, který trénuje pravidelně.  

Do zápasu nastoupilo jen 8 statečných, včetně Terezy Hánělové, která se po basketbalové pauze k týmu vrátila. Poděkovat bychom chtěly také Zbyňovi, který nás dokázal podporovat až do konce.

 

výhra 13.11.2021 ADFORS Basket SECCON Litomyšl - SK UP Olomouc 31:72 (11:23 19:38 30:50)
Natálie Čerebová - 8, Anna Jeřábková - 7, Klára Krejčí - 7, Gabriela Liberdová - 5, Tereza Fekarová - 2, Viktorie Jakubcová - 2, Tereza Hánělová - 0, Michaela Malá - 0
Zobrazit celou zprávu
15.11.2021 Gabriela Liberdová

Minižactvo U12 má další dvě domácí výhry a drží si neporazitelnost!

PDF download

Minižactvo U12 přivítalo ve 4. kole VP1 hráče a hráčky z Lomnice nad Popelkou. Z týmu z konce tabulky se vyklubal rychlý soupeř, se kterým jsme sehráli 2 zajímavá utkání

 

výhra 14.11.2021 ADFORS Basket Litomyšl - BLNP 94:56 (17:6 38:22 66:35)
Dominik Hodek - 52, Matyáš Peterka - 22, Štěpán Lebeda - 12, Jakub Auxt - 4, Agáta Jakubcová - 2, Jakub Škraňka - 2, Nela Diblíková - 0, Laura Gazsóová - 0, Hatim Hammoud - 0, Nikol Hodková - 0

 

V zápase jsme si dali za cíl přenášet hru rychle na slabou stranu a důsledně se vracet do obrany. To se nám v první čtvrtině celkem dařilo a soupeři jsme odskočili. Také se ukázalo, že Lomnici zdobí rychlost s míčem i bez míče. Zbylé čtvrtiny jsme hráli na pětky a Lomnice nám byla vyrovnanějším soupeřem. Rychle přecházeli do protiútoku a blokovali naší pomalou střelbu. Problémy nám dělala i přecpaná bedna, kterou jsme zahušťovali jak my, tak i odstupující soupeř. Hodně příležitostí jsme sami zahodili špatným přijetím přihrávky nebo váháním při střelbě.

 

výhra 14.11.2021 ADFORS Basket Litomyšl - BLNP 110:42 (35:3 61:7 89:24)
Dominik Hodek - 46, Štěpán Lebeda - 26, Matyáš Peterka - 17, Jakub Auxt - 13, Laura Gazsóová - 2, Nikol Hodková - 2, Agáta Jakubcová - 2, Jakub Škraňka - 2, Nela Diblíková - 0, Hatim Hammoud - 0

 

Ve druhém zápase byla na soupeři vidět únava. Chybějící rychlost se snažil dohnat tvrdostí a často fauloval. První polovinu jsme Lomnici uběhali a jasně přehráli. Druhý poločas jsme zvolnili a bylo to vidět na vyrovnanějším skoré. Po sérii lehčích utkání nás v příštích 2 kolech čekají již těžší soupeři z čela tabulky.

Zobrazit celou zprávu
14.11.2021 Zdeněk Hodek

Kadeti dostali druhou facku v krátké době, tentokrát už z toho byla prohra!

PDF download

V předehrávce ligy kadetů jsme v úterý večer hostili pouze sedmičlennou sestavu Vlků Žďár nad Sázavou. Před zápasem jsme vzpomínali na nepříliš vydařené utkání v Pardubicích, kde nám po většinu duelu chybělo potřebné nasazení a právě energie a bojovnost byla hlavním úkolem pro dnešní utkání, ve kterém jsme vyzvali doposud pouze jednou poražený Žďár.

 

výhra 09.11.2021 ADFORS Basket Litomyšl - Vlci Žďár 54:64 (20:17 30:37 41:54)
Jan Bubeníček - 17, Jonáš Brýdl - 11, Adam Švanda - 8, Vojtěch Tupec - 6, Adam Bielko - 3, Kryštof Grujbár - 3, Matěj Hanuš - 3, Adam Kubíček - 2, Tomáš Sedláček - 1, Daniel Král - 0, David Kubíček - 0, František Tupec - 0

 

Vstup do utkání se nám hrubě nevydařil a brzy jsme prohrávali 1:8, resp. 3:12. Po oddychovém čase se naše hra na útočné polovině zlepšila a ještě do konce první čtvrtiny jsme otočili na 20:17. Bohužel jsme v nastoleném trendu nepokračovali a opět přepustili iniciativu hostům, kteří si vzali ztracené vedení zpět. V poločase jsme prohrávali 30:37.

V průběhu třetí periody jsme se přiblížili maximálně na 5 bodů, ale závěr této periody vyhrál soupeř 12:4 a opět odskočil. V závěrečném dějství se nám nepodařilo duel nějak výrazněji zdramatizovat a museli jsme zkousnout první letošní porážku.

 

Jaké byly hlavní příčiny naší dnešní prohry?

- Absence potřebné bojovnosti a aktivity. Soupeř často vyhrával souboje na doskoku a šel si více pro vítězství. My jsme působyli velmi liknavým dojmem jako bychom čekali, že nám výhra spadne do rukou zadarmo.

- Malá koncentrace na dění na hřišti a špatná rozhodnutí. Především na obranné polovině jsme nehráli jako tým a každý hráč si akorát někde snažil ubránit svého soupeře, ale s nepříliš valným úspěchem. Často jsme ani nevěděli, co se na hřišti děje, a že máme někde pomáhat.

- Nízká úspěšnost v zakončení a nízká aktivita do koše. Dnes jsme nebyli příliš aktivní a agresivní v nájezdech do koše a když už jsme si pozici vypracovali, tak jsme často neproměnili.

 

Ano, hodnocení dnešního zápasu je hodně kritické, ale náš výkon si nic jiného nezaslouží. Že se nepromění nějaká střela se stát může, ale abychom nebyli aktivní, nekoncentrovali se na dění na hřišti a nešli si naproti vítězství, to se nesmí stávat, pokud máme za cíl vyhrát naši skupinu.

První facku jsme dostali již v Pardubicích, kde jsme nakonec prohráli pouze první poločas. Dnes už z toho byla premiérová prohra letošní sezony. Příští týden hrajeme odvetu ve Žďáru a pokud chceme pomýšlet na vítězství, tak musíme výrazně zvýšit naše nasazení a k zápasu přistoupit zcela jinak. Věřím, že toto byla dostatečná lekce a v odvetě si zpravíme reputaci.

Zobrazit celou zprávu
09.11.2021 Martin Šorf

Minižactvo U11 se trápilo v útoku a v Holicích oba zápasy prohrálo!

PDF download

K dalším zápasům Východočeského přeboru nejmladšího minižactva jsme odjížděli pouze v desetičlenné sestavě, když kvůli nařízené karanténě chybělo hned několik hráček včetně trenérky Gabči.

Holice mají ve svém středu jednoho hráče a jednu hráčku, kteří výkonnostně výrazně převyšují zbytek sestavy a bohužel pro nás i většinu našich hráčů. Tito dva hráči zaznamenali většinu domácích košů a s jejich obranou jsme měli často veliké problémy. Co nás ale trápilo nejvíce, to byla naše útočná fáze a často jsme ani nedokázali rozehrát z autu.

 

výhra 06.11.2021 BVK Holice - ADFORS Basket Litomyšl 52:25 (14:8 20:14 42:14)
Adam Brýdl - 11, Dorota Doležalová - 4, Aila Hammoud - 4, Maxmilián Chadima - 2, Nela Diblíková - 2, Sofia Švarcová - 2, Josef Doležal - 0, Nikol Hodková - 0, Sára Kladivová - 0, Jakub Pokorný - 0

 

V obou zápasech si domácí tým postupně budoval náskok především díky snadným košům z protiútoků po našich ztrátách. Rozehrávka nám dnes dělala značné problémy a často jsme míč hodili z autu přímo do soupeřových rukou. Pokud se nám už podařilo dobře si přihrát, tak nám aktivní domácí brali míče z driblinku. Právě kontrola míče je jednou z hlavních dovedností, které nyní musíme zlepšit, pokud chceme pomýšlet na lepší výsledky. Druhým úkolem je zlepšení pohybu, neboť Holice působyly na hřišti mnohem živějším dojmem.

I přes dvě porážky jsme ale sehráli relativně vyrovnané duely proti fyzicky rovnocenému soupeři a takovýchto zápasů potřebujeme co nejvíce.

 

výhra 06.11.2021 BVK Holice - ADFORS Basket Litomyšl 43:26 (11:3 22:9 34:13)
Adam Brýdl - 10, Maxmilián Chadima - 6, Aila Hammoud - 4, Nela Diblíková - 2, Dorota Doležalová - 2, Josef Doležal - 1, Sára Kladivová - 1, Nikol Hodková - 0, Jakub Pokorný - 0, Sofia Švarcová - 0
Zobrazit celou zprávu
06.11.2021 Martin Šorf

Kadeti U17 vyhráli i v Pardubicích a drží v lize neporazitelnost!

PDF download

Ligová dohrávka zápasu na Tesle Pardubice čekala naše kadety v úterý 2. listopadu. K dispozici jsme měli 12 chlapců, oproti oslabené sestavě osmi domácích hráčů.

Vstup do utkání byl dle předpokladu zcela v naší řežii a po dvou minutách jsme vedli 9:0. Pak jsme ale zcela nepochopitelně přestali hrát a spíše jsme začali čekat, se už už utkání vyhraje samo. Naše aktivita na obranné polovině a přesnost na té útočné byly opravdu tristní a výsledkem toho bylo, že domácí zcela po zásluze otočili stav zápasu a dokonce vyhráli první poločas 30:28.

 

výhra 02.11.2021 Tesla Pardubice - ADFORS Basket Litomyšl 51:76 (10:17 28:30 35:57)
Adam Bielko - 22, Jan Bubeníček - 17, Adam Švanda - 11, František Tupec - 8, Jonáš Brýdl - 6, Kryštof Grujbár - 4, Matěj Hanuš - 4, David Kubíček - 3, Adam Kubíček - 1, Daniel Král - 0, Tomáš Sedláček - 0, Vojtěch Tupec - 0

 

V poločase bylo v šatně drochu dusněji, neb si bylo třeba říci, jak by měl náš výkon vypadat a že opakování výkonu z prvního poločasu není vážně přípustné. No a výsledek? Třetí čtvrtinu jsme vyhráli 29:5 a tím vlastně rozhodli o výhře.

Přestože jsme zvítězili větším rozdílem, tak s předvedenou hrou jsme úplně spokojeni být nemohli, především v útoku nám to trochu skřípalo.

V příštích dvou týdnech nás čekají dva těžké zápasy proti Žďáru nad Sázavou, který má v tabulce zatím jedinou prohru a drží se za námi na druhé příčce. Pokud chceme pomýšlet na prodloužení naší vítězné šňůry, tak bude třeba podat koncentrovaný výkon po celých 40 minut!

Zobrazit celou zprávu
03.11.2021 Martin Šorf

Ženy i přes srdnatý výkon končí v poháru! Podlehli Žďáru o bod.

PDF download

Do prvního kola Českého poháru žen jsme nastupovali s pouhými sedmi hráčkami. Z různých důvodů chybělo hned 6 žen a to bylo samozřejmě znát. Nicméně hráčky, které byly k dispozici, předvedly bojovný výkon a nakonec byly velmi blízko postupu. Dalo by se řící, že jsme výhru už měli v rukou, ale bohužel jsme jí soupeři odevzdali.

 

 

výhra 28.10.2021 ADFORS Basket SECCON Litomyšl - Vlčice Žďár 59:60 (15:17 33:22 50:42)
Sabina Knesplová - 19, Daniela Marková - 13, Natálie Čerebová - 7, Klára Krejčí - 7, Sabina Hartmanová - 6, Viktorie Jakubcová - 5, Lucie Jeřábková - 2

 

Po první vyrovnané čtvrtině jsme si ve druhé periodě vypracovali mírný náskok, který jsme si pak s vypětím všech sil udržovali. V závěrečné čtvrtině jsme tlak už neustáli a o vedení přišli. V koncovce se nám však podařilo opět přehoupnout vedení na naší stranu a v poslední minutě jsme šli do vedení 59:58. OSm vteřin před koncem jsme měli k dispozici míč k držení. Rozhodčí nám chybně nedovolili posunout se na útočnou polovinu (sice to bylo hrubé ovlivnění koncovky, ale zápas jsme si prohráli sami) a my po rozehrání bohužel udělali hloupou ztrátu. Soupeř měl 3 vteřiny do konce a po naší další chybě v obranném řešené clon byla najednou jejich hráčka volná pod košem a s klaksonem rozhodla o nejtěsnějším vítězství. 

Zobrazit celou zprávu
30.10.2021 Martin Šorf
Zavřít
NOMINACE
Minižactvo U13 20.04.2024
BK Loko Trutnov
město:Trutnov
místo:hala 3. ZŠ

sraz:11:00 u Kubíka
začátek:13:30
návrat: cca 18:30 / 20:00

sestava:
Adam Brýdl
Maxmilián Chadima
Nela Diblíková
Josef Doležal
Dorota Doležalová
Jakub Fulík
Laura Gazsóová
Martin Havel
Agáta Jakubcová
Sára Kladivová
Victoria Kroulíková
Jakub Pokorný
Dominik Škraňka
Jakub Zeman
Žáci U14 20.04.2024
TJ Jiskra Havlíčkův Brod
město:Havlíčkův Brod
místo:Hala TJ
adresa:Ledečská 3028

sraz:15:00 u Kubíka
začátek:17:00
návrat: cca 20:15

sestava:
Jakub Auxt
Štěpán Lebeda
Lukáš Maličký
Matyáš Peterka
Jozef Petrík
Dominik Škrabánek
Samuel Vinzens
Minižactvo U11 21.04.2024
BK Studánka Pardubice
město:Litomyšl
místo:Hala Jiskra

sraz:8:15 v hale
začátek:9:00 a 10:45
konec: cca 12:30

sestava:
Adéla Chadimová
Josef Doležal
Patrik Fila
Nikol Hodková
Karolína Horská
František Kopecký
Matouš Kotěra
Miroslav Kuře
Anežka Lašková
Jan Jiří Pavlíček
Natálie Provazníková
Nicolas Dominik Sokol
Dominik Tichý
Žáci U14 21.04.2024
TJ Třebíč
město:Třebíč
místo:Sportovní hala
adresa:Fügnerova 10

sraz:7:15 u Kubíka
začátek:10:00
návrat: cca 14:00

sestava:
Jakub Auxt
Adam Brýdl
Maxmilián Chadima
Štěpán Lebeda
Lukáš Maličký
Radim Pecháček
Matyáš Peterka
Jozef Petrík
Dominik Škrabánek
Samuel Vinzens

DŮLEŽITÉ
Členské příspěvky na sezonu 2023/2024

 

Prosíme o uhrazení 2. platby do 28. února 2024!



BA Young Diamonds
BA Young Diamonds

BK Ústí nad Orlicí
BK Ústí nad Orlicí

Cheerleading Litomyš
Cheerleading Litomyš

Návštevy
celkem: 210 624
tento rok: 7 156
tento měsíc: 311
tento týden: 108
dnes: 4
online: nahravam